O nama

Riječi su isto kao i gomile ljudi i nije nužno znati sve,
nađi za sebe one prave… Johnny B. Štulić

Naše specijalnosti

Lingvistički Centar POLIGLOTIC je škola za strane jezike koja se specijalizirala za individualno učenje. Osim ostalih usluga koje nudimo ističemo individualno učenje koje za najmanje vremena i novca polazniku omogućava savladavanje jezika. Dugogodišnje iskustvo je presudilo da se specijaliziramo za ovaj tip tečaja jer vjerujemo da je ovo najučinkovitiji način za svakog polaznika.

Tečajevi/kursevi ENGLESKOG, njemačkog, TALIJANSKOG, francuskog, ŠPANJOLSKOG, ruskog, ŠVEDSKOG, norveškog, PORTUGALSKOG, albanskog, KINESKOG, danskog, LATINSKOG i hrvatskog/BOSANSKOG jezika.

♦ individualni
♦ standardni (grupni)
♦ poslovni
♦ konverzacijski
♦ primjenjeni

Mnogi poslovni subjekti koji ulažu u svoju radnu snagu na području jezične kompetencije su se uvjerili u korisnost lingualne naobrazbe koju naš centar nudi. Obratite nam se i Vi jer u današnjem vremenu, kad je svijet postao globalno selo, nepoznavanje poslovnog, ili bar općeg, engleskog jezika Vama kao takmacu na tržištu ne daje veliku mogućnost poslovnog napretka. I fizičke osobe koje se planiraju zaposliti, ili već rade na odgovornoj funkciji prepoznaju relevantnost stranih jezika i ulažu u svoje lingualne vještine. Nadamo se da ćete i Vi prepoznati nužnost jezične kompetencije i obratiti se na pravu adresu.

♦ pismeno
♦ konsekutivno
♦ simultano

Lektoriranje teksta prije službene objave ili tiskanja je zahvat koji je završni filter gramatičkih i tipografskih pogrešaka. Mnogi taj dio posla smatraju nepotrebnim ili ga pak vrše osobe koje za nj nisu osposobljene, tj. nemaju adekvatnu jezikoslovnu naobrazbu. Da biste izbjegli neugodnosti zbog nepredviđenih grešaka u Vašim izdanjima, dokumentima i publikacijama dozvolite da Vam osiguramo besprijekorno gramatički točan tekst.

Nudimo naobrazbu od bazičnog do naprednog informatičkog obrazovanja. Poseban naglasak je na Microsoft Office paketu koji je danas potreban najvećem broju osoba. Bilo da ste student/ica, zaposlenik/ca državnih institucija ili pak samostalni poduzetnik/ca informatička pismenost je preduvjet za uspješno djelovanje u današnjem modernom svijetu.