Tečajevi informatike

Nudimo naobrazbu od temeljnog do naprednog informatičkog obrazovanja. Trenutno je u tijeku ciklus prijava za Microsoft Office paket koji je danas potreban najvećem broju osoba. Bilo da ste student, zaposlenik u državnim institucijama ili pak samostalni poduzetnik, za funkcioniranje u svakodnevnom poslovnom svijetu nužno je znati služiti se modernim informatičkim alatima.

#štonudimo Informatika je budućnost

Informatička pismenost je glavni preduvjet za uspješno djelovanje u današnjem modernom svijetu.
Po uspješnom završetku tečaja polaznik dobiva uvjerenje o osposobljenosti.

Program namijenjen obradi teksta. Omogućuje pisanje i oblikovanje teksta: oblikovanje stila i veličine fonta, dodavanje tablica, slika grafikona i ostalih dokumenata iz drugih Office programa.

Program namijenjen slanju i primanju elektronske pošte, planiranju i pregledu obveza pomoću kalendara, radu s adresarom i kontaktima.

Program namijenjen za izradu različitih publikacija: pozivnica, podsjetnica, letaka, časopisa…

Program namijenjen za izradu tabličnih proračuna. Uglavnom služi za rješavanje problema matematičkog tipa (troškovnici, računi) uz pomoć tablica koje mogu sadržavati veliki broj polja.

Program za izradu prezentacija. Koristi se kao pomoćno sredstvo u predavanjima i izlaganjima proizvoda usluga.

Program za upravljanje relacijskim bazama podataka.

Program namijenjen uređivanju HTML-a (prezentacijskog jezika za kreiranje web stranica) koji služi za izradu web mjesta.

PHOTOSHOP
AutoCAD
Programiranje
Web design